En härlig drink perfekt när man vill bjuda något annorlunda till sina gäster. Perfekt även när man vill relaxa på balkongen eller i trädgården, dessutom väldigt svalkande som behövs nu under sommaren. Krämig, uppfriskande och otroligt god…

Förberedelsetid: 10 minuter
Antal portioner: 2 personer

Ingredienser:
3 st espresso koppar
2-3 msk strösocker
2 dl kall mjölk
1 tsk kakako till dekoration
7-8 isbitar
1 vaniljstång

Tillagning:
Förbered först ett nybryggt, starkt espresso kaffe med din espresso maskin eller mokabryggare, som ställs direkt på spisplattan. Låt kaffet svalna med vaniljstången inuti i circa 15 minuter. Ta sedan bort vaniljstången och häll i ingredienserna i er mixer; kaffe, socker, mjölk och isbitarna. Mixa alltihopa på snabb hastighet tills alla isbitar är krossade ordentligt.
caffe_1 Strö lite kakao på toppen som dekoration.
caffe_2
Så otroligt gott…

Condividi:

1 COMMENT

LEAVE A REPLY